Om oss

Om Rörbolaget i Smålandsstenar AB

Vi på Rörbolaget utför allt inom VVS och har en stark lokal anknytning. Arne Andersson och Elis Lagerstedt startade företaget 1949 och idag drivs Rörbolaget av Martin Karlsson.
Våra kunder är privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag och industrier. För oss är kunden självklart alltid i fokus. Våra serviceexperter hjälper dig snabbt med vvs-installationer, uppvärmning och badrumsinredningar. Vi erbjuder även kompletta lösningar för uppvärmning såsom villa- och värmepumpar och gas- och vedpannor. Vi har stor expertis gällande varmvattenberedare och vattenfilter. Varmt vatten i ledningarna och ett gott dricksvatten från kranen på ett tryggt sätt är en självklarhet.
När det gäller badrumsinredningar så arbetar vi med svensk och nordisk kvalitet genom flera välkända märken. Välkommen in till vår butik i Smålandsstenar och upptäck möjligheterna i våra uppbyggda badrumsmiljöer!

Affärsidé

Våra produkter skall ha den kvalitet som våra uppdragsgivare förväntar sig, och detta i relation till ekonomisk insats och resultat, det vill säga en kostnadsoptimal produkt. Att använda den senaste tekniken för produktion och kommunikation.

© Copyright Rörbolaget i Smålandsstenar AB